Jäsenenä

Suomen Sahateollisuusmiesten Yhdistyksessä

 

Jäsenrekisterikirjautuminen

Pääset kirjautumaan jäsenrekisteriin ja tarkastelemaan tai muokkaamaan omia tietojasi alla olevasta painikkeesta.

Rekisteri avautuu uuteen välilehteen.

Jäsenmaksut

Vuoden 2023 jäsenmaksu on 25 euroa ja kannatusjäsenmaksu 500 euroa. Eläkkeelle jääneet tai 30 vuotta jäsenenä olleet ovat vapautettuja jäsenmaksusta.

Liity jäseneksi

Suomen Sahateollisuusmiesten Yhdistys r.y:n tarkoituksena on toimia sahateollisuuden ammattimiesten ja sahateollisuusalaa harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä sekä edistää maamme sahateollisuutta.

1

Jäsenhakemus

Yhdistyksen jäsenet hyväksyy hallitus, jolle on esitettävä kirjallinen anomus ja kahden yhdistyksen jäsenen suositus. Jäsenanomus tulisi mielellään täyttää sähköisesti oheisesta linkistä Liity jäseneksi

ja samalla rekisteröitymällä käyttäjäksi Sahateollisuusmiesten sivustolle. Hallitus käsittelee jäsenanomukset kaksi kertaa vuodessa syys- ja kevätkokousten yhteydessä.

2

Eroaminen

Jäsenen, joka haluaa erota yhdistyksestä, on siitä kirjallisesti ilmoitettava hallitukselle tai sen puheenjohtajalle tai suullisesti hallituksen kokouksen pöytäkirjaan, jolloin eroaminen voi tapahtua seuraavan kalenterivuoden alusta.

Jos maksuvelvollinen jäsen kahtena vuonna peräkkäin jättää jäsenmaksunsa suorittamatta, katsotaan hänet hallituksen päätöksellä yhdistyksestä eronneeksi. Jäsen voidaan erottaa yhdistyksestä, jos hän on toiminut yhdistyksen tarkoitusperiä vastaan. Erottamisesta päättää yhdistys syys- tai kevätkokouksessaan hallituksen tekemän esityksen perusteella.

3

Opiskelijat

Alan opiskelijat ovat tervetulleita yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin sekä seminaaritilaisuuksiin.

Yhdistyksen kanslia

Säästöpankinranta 4 C 24
00530 Helsinki
info@stmy.fi

Yhdistyksen sihteeri

Jukka Ala-Viikari
puh: 0400 802 896
jukka.ala-viikari@thermowood.fi

Yhdistyksen puheenjohtaja

Ville Valio
puh 040 532 1554
ville.valio@luviansaha.fi