Sahamiehen vuosikello kääntää viisarinsa taas jouluasentoon. On aika levätä, henkäistä hetki, ja miettiä mitä tänä vuonna on tullut tehtyä ja mitä on edessä ensi vuonna.

Suomen Sahateollisuusmiesten yhdistyksen päätapahtumat vuonna 2024:

  • Kevätkokous 21.3.2024 Palacessa, Helsingissä
  • Kesäopintoretki 6.-7.6.2024. Kohde on vielä avoin, mutta mikäli se on ulkomailla, ajankohta on 5.-7.6.2024.
  • Sahateollisuuspäivät 6.-7.11.2024 Scandic Aulangossa, Hämeenlinnassa, teemalla ”Tekoälyllä tulosta”.
  • Syyskokous 21.11.2024

Muita pääteemojamme ovat:

Oppilaitos- ja opiskelijayhteistyön jatkaminen Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston Metsätieteiden ja LAB-ammattikorkeakoulun kanssa sekä yhteistyön merkittävä tiivistäminen Itä-Suomen yliopiston Metsätieteiden ja uuden Kestävät teknologiat -koulutusohjelman kanssa.

Raamit 2 -kirjaprojektin käynnistäminen. Edellisen osan tapaan projektia vetävät Esa Mikkonen (esa.mikkonen@lab.fi) ja Hannu Peltonen (hannu.peltonen10@gmail.com). Hyviä ideoita ja tarinoita kirjaan otetaan vastaan, olkaa yhteydessä em. herroihin!

 

Kotisivut ovat nyt uudistuneet, käykäähän katsomassa www.stmy.fi ja lähettäkää palautetta yhdistyksen kansliaan info@stmy.fi.

Jäsenrekisterin päivitys ja uusien jäsenten hakulomake tullaan päivittämään uusituille sivuille vuoden 2024 aikana ja se tulee vaatimaan kaikilta jäseniltä omien tietojen tarkastamisen. Jatkossa pyrimme keräämään jäsenrekisteriin vain minimimäärän tietoa ja mm. kotiosoitetiedot tullaan hävittämään. Tämä vaatii kaikilta jäseniltä oman matkapuhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen tarkastamisen ja päivittämisen tarpeen mukaan. Tulevaisuudessa kaikki yhdistyksen viestintä ja laskutus tullaan hoitamaan vain yhdellä sähköpostiosoitteella. Huomioittehan, että tietojen päivitys vaaditaan myös jäsenmaksusta vapautettujen (30-v. jäsenenä tai eläkkeellä) osalta!

Kirjojen myynti on nyt keskitetty uusille kotisivuille www.stmy.fi. Käykää itse ostamassa hyvää valikoimaa alan teoksia ja muistakaa mainostaa myös kavereille ja kylän miehille! Koodilla joulupukki saa kirjatilauksista -10% (pl. toimituskulut), voimassa 31.12.2023 saakka.

Erittäin rentouttavaa ja rauhallista joulua toivottaapi

Ville, Jukka ja koko yhdistyksen hallitus