Yhdistys on talvella päivittänyt kotisivunsa uuteen rakenteeseen ja moderniin ulkoasuun. Kirjakauppa ja käytännössä kaikki yhdistyksen toiminta on saatettu saman sivuston alle.

Nyt vaiheessa kaksi on uusittu jäsenrekisteri kokonaisuudessaan ja julkaistu yhdistyksen kotisivuilla.

Kirjautuminen uuteen jäsenrekisteriin: stmy.fi/jasenrekisteri

Käyttäjätunnus on oma e-mail-osoite, joka on jäsenrekisteriin tallennettu ja omassa käytössä. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tulee klikata “Salasana hukassa” ja uusi salasana tulee ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Huomioikaa että nyt viimeistään on erittäin tärkeää kunkin jäsenen varmistaa että uudessa jäsenrekisterissä on tiedot oikein ja esillä oleva yksi sähköpostiosoite on jäsenen omassa henkilökohtaisessa käytössä.

Vain ja ainoastaan tätä yhtä sähköpostiosoitetta tullaan ylläpitämään jäsenrekisterissämme ja vain ja ainoastaan siihen sähköpostiosoitteeseen tulevat jäsenkirjeet ja mahdolliset laskut. Mikäli et saa yhdistyksen jäsenkirjeitä, ilmoitathan asiasta yhdistyksen kansliaan.

Näin menettelemällä toteutamme tiukentunutta henkilötietolakia ja valmistaudumme muutoksiin yhdistyksen taloushallinnossa (mm. automaattinen laskutus).

Mikäli sähköpostiosoitteenne on väärin, kohtaatte muita ongelmia, on kysyttävää ja / tai palautetta: info@stmy.fi

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää,

Yhdistyksemme hallitus