Verkkokaupan käyttöehdot

 

Myyjän yhteystiedot

STMY Palvelut Oy

Y-tunnus: 2845594-7

Email: puuteollisuuskirjat@gmail.com

puh: 040 088 9823

Säästöpankinranta 4 C 24

00530 Helsinki

 

Toimitusehdot

Kuluttajalla on oikeus perua kauppa 14 vuorokauden sisällä. Palautusasioissa ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@stmy.fi. Palautuksesta aiheutuvat lähetyskulut ovat asiakkaan vastuulla. Maksupalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

 

Toimitustapa ja -paikat

Tuotteet toimitetaan soveltuvimmalla tavalla lähimpään postiin, postin toimituspisteeseen tai matkahuollon toimituspisteeseen, josta tuotteet voi noutaa lähetystunnuksen perusteella. Kirjelähetykset toimitetaan postiosoitteeseen. Toimitusosoitteeksi asiakas voi valita muun kuin laskutusosoitteen.

 

Toimitusaika

Arvioitu toimitusaika on yleensä Eurooppaan 1-7 vrk ja Euroopan ulkopuolelle 1-2 viikkoa. Poikkeuksellisesti toimitusaika voi olla pidempikin esimerkiksi, jos tuote on päässyt loppumaan varastosta. Jos toimitus viivästyy pyrimme ilmoittamaan siitä heti, kun mahdollista ja antamaan uuden arvioidun toimitusajan.

 

Toimituskulut

Toimituskulut lasketaan kassalla ostosten lopuksi. Toimituskulut yli 100 € tilaukselle ovat ilmaiset.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

 

Esteet toimituksessa

Puuteollisuuskirjat.fi ei vastaa toimituksen viivästymisestä tai virheestä, jos se johtuu meistä riippumattomasta ylivoimaisesta esteestä. Pyrimme kuitenkin tälläisissä erittäin harvinaisissa tapauksissa, ottamaan heti yhteyttä asiakkaaseen ja toimittamaan tuotteet mahdollisuuksien rajoissa. Myöskään emme vastaa, jos emme saa asiakkaan tilausta tietoverkkojen tai -liikenneyhteyksien toimimattomuuden takia.

 

Tilaaminen verkkokaupassa

Asiakas tilaa verkkokaupassa valitsemalla tuotteet ostoskoriin. Kassalla asiakas valitsee maksutavan, joko Paypal tai maksukortti, ja laittaa osoitetiedot. Kassalla asiakas näkee myös toimituskulut ennen lopullista maksua.

Asiakas voi tilata tuotteet vierailijana tai kirjautumalla sisään. Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun maksutapahtuma on hyväksytty. Asiakas saa sähköpostitse tilausvahvistuksen ja tiedon, kun toimitus on postitettu. Tilausta voi seurata lähetystunnuksen avulla.

Normaalisti verkkokaupassa ei voi tilata tuotetta, joka ei ole saatavilla. Emme kuitenkaan takaa, että tuote on saatavilla, vaikka verkkokaupassa kyseinen tuote näyttäisi olevan. Jos tilauksen tekemisen jälkeen huomataan, ettei tuotetta ole saatavilla, ilmoitamme tästä mahdollisimman pian asiakkaalle ja sovimme palautuksesta tai mahdollisesta muusta toimintatavasta.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä meihin: puuteollisuuskirjat@gmail.com